Ζωή – Φιορέλλα

zoi-fiorella

Ζωή…

Γράφει η Φιορέλλα.

Αυτό που ονομάζουμε ζωή είναι που φευγαλέα περνάει και να την ζήσουμε μπορούμε όσο καλύτερα γίνεται. Στον κόσμο που ζούμε, στην κοινωνία που επιβιώνουμε καθημερινά ζητώ μόνο ένα πράγμα. Ζητώ να έχω μια καλη ζωη. Με ότι αυτό συνεπάγεται τα παθη μου, τα λαθη μου, τις επιθυμίες μου, το θυμό μου, την χαρά μου τις δυσκολίες,  με τα όλα του. Αφήνοντας πάντα πίσω του ομως, μια γλυκιά γεύση που θα με συνοδεύει σε κάθε βήμα συντροφιά με αυτούς που αγαπώ.  Μια ζωή που σε μεγάλη ηλικία θα σκέφτομαι και θα αναπολώ. Μια ζωή με περισσότερη ευτυχία παρά υλικά αγαθά. Ίσως αυτό να είναι το ιδανικό.

Υπέρτατες αξίες που συχνά πολλοί χλευάζουν, πολλοί τις κατηγοριοποιούν ως κάτι κατώτερο, ίσως είναι ο σκοπός της ζωής μας για την ευτυχία μας. Η φιλία, η αγάπη, ο έρωτας, η οικογένεια και η υγεία είναι αξίες που θα μείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Σε όποια εποχή, σε όποια κοινωνία, σε όποια χρονολογία και να ζούμε, οι αξίες αυτές παραμένουν πάντα αναλλοίωτες. Αξίες που μας μεγαλώνουν και μας μαθαίνουν να πορευόμαστε στην κοινωνία, στην οικογένεια, στις επαγγελματικές, φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Χωρίς αυτές τις αξίες του κάθε ατόμου η κοινωνία, ίσως να ήταν μισή. Δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς αγάπη, γιατί ίσως τα όνειρα μου βρίσκονται μαζί με την συντροφικότητα και την αγάπη. Έτσι χτίζω μια ζωή με εσένα και τους ανθρώπους μου κοντά μου, δημιουργώντας καθημερινά κάτι νέο. Μη μένοντας σταθερή, επιλέγω την ΕΞΕΛΙΞΗ, την ΑΝΑΔΕΙΞΗ και την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Επιλέγω τον εαυτό μου και την ψυχική μου υγεία.

Στοχεύω σε αυτό που έχω ονειρευτεί, παρέα με αυτούς τους ανθρώπους που ξέρω ότι πάντα μα πάντα θα είναι εκεί για μένα. Εκείνους τους ανθρώπους που μου προσφέρουν την φιλία, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την βοήθεια, την χαρά τους και πολλά άλλα. Άλλα που δεν μπορώ να απότυπωσω απλά σε ένα χαρτί.

Συνήθως ένας καλός φίλος είναι που θα σε κάνει να νιώσεις ότι όλος σου ο κόσμος δεν έχει χαθεί. Ένας πραγματικός φίλος είναι αυτός που θα σε κάνει να δεις καθαρά. Ένας άνθρωπος που σε νοιάζεται είναι δίπλα σου ακόμα και όταν δεν το καταλαβαίνεις. Είναι πραγματικός φίλος, σύντροφος είναι που θα τρέξει από όποια γωνία της γης και αν βρίσκεται να σε βοηθήσει, όταν έχεις ανάγκη.

Είναι πάντα εκεί να σου δείξει το δρόμο, και να σε βοηθήσει να επισκεντρωθείς στους στόχους σου και να φτάσεις την ευτυχία.

Εσύ στοχεύεις στην δική σου ανάδειξη;

Στοχεύεις στην δική σου εξέλιξη;

Στοχεύεις στην δική σου ευτυχία;

Μην μένεις άπραγος, μπορείς να δημιουργήσεις

Επικοινωνία με τον συντάκτη